Ak Parti'de liste savaşı

Ak Parti

AK Parti'de dün liste kavgası yaşandı. İl genel ve belediye meclis üyeliklerinin açıklanmasından sonra ilk tepkiler gelmeye başladı. İl Başkanlığına beraberindeki taraftarlarıyla gelen Delice İl Genel aday adayı Adem Gökdere ile aday gösterilen Hacı Ömer

SÖZLERİNİ YERİNE GETİRMEDİLER

Delice İl Genel Meclis Üyeliği için yarışan Hacı Ömer Örsdemir ve Adem Gökdere, parti binasında karşı karşıya geldi. Ramazan Can ve Oğuz Kaan Köksal’ın kendisine, “hayırlı olsun, git ilçende seçim çalışmalarına başla” dediğini belirten Adem Gökdere, verilen sözlerin tutulmadığını ve İlçe halkına mahcup olduğunu söyledi. Gökdere ayrıca Demir’in kendisine söz verdiğini ancak bu sözü tutmadığını bildirdi. Samsun yolunu kapatıp büyük bir eylem hazırlığında olduklarını belirten Gökdere, Hacı Ömer Örsdemir ile Delice’de seçimin kazanılamayacağını iddia etti. Gökdere ve Örsdemir birbirlerinin üzerine yürüdü.

 

AKSOY DEMİR’E TEPKİ GÖSTERDİ

Bu arada Muhtarlarla birlikte il binasına gelen  Balışeyn il genel meclis üyesi Selim Aksoy’da dahil oldu, Selim Aksoy ise il ve ilçe yönetimine tepki gösterdi. Yönetimin seçim çalışmalarına bile katılmaktan uzak kaldığını ileri sürdü. Onların seçim kazanmak gibi bir dertlerinin olmadığını söyledi.  “Benim meselem partimle değil üç milletvekilinin mutabık kaldığı listeyi değiştiren il yönetimi ile ilçe yönetimi ile” dedi. Dün ciddi sıkıntılara yol açan listeye Mehmet Demir ve Ramazan Can’ın istediği isimlerin çoğunlukla yer bulması tepkilerin en önemli kaynağı olarak gösterildi.   

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız